Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο άσσος του Λαυρίου, Βασίλης Μουράτος μίλησε για το αυριανό (27/02) παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, τονίζοντας πως η ομάδα του θέλει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση για το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League όπως ακριβώς τελείωσε πριν τη διακοπή για τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και της Εθνικής ομάδας.

Δείτε τι δήλωσε ο Βασίλης Μουράτος:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα έπειτα από τη διακοπή για τους αγώνες του κυπέλλου και της Εθνικής ομάδας.

Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε και να αποδείξουμε στο γήπεδο την ποιότητα και την αξία μας. Απέναντί μας θα βρούμε τον Κολοσσό, μια εξαιρετική ομάδα με ποιότητα σε όλες τις θέσεις και επιβάλλεται να εμφανιστούμε απόλυτα προσεκτικοί.

Δουλέψαμε πολύ καλά στο διάστημα της διακοπής. Ήρθε η ώρα να δείξουμε στο γήπεδο -και να αποδείξουμε- ότι η πορεία μας μέχρι σήμερα μόνο τυχαία δεν ήταν και πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο μας από την αρχή ως το τέλος του αγώνα θα καταφέρουμε να κερδίσουμε».