Αναλυτικά όσα έγραψε ο έμπειρος αρχηγός του Λαυρίου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ

«H ομάδα θα βρει τα πατήματά της

Προερχόμαστε από μια ήττα στο γήπεδο μας και ταυτόχρονα τη χειρότερη φετινή εμφάνιση μας γεγονός που μας στεναχώρησε. Πρέπει να αφήσουμε πίσω την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και να συνεχίσουμε δυνατά αφού η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη.

Το Σάββατο παίζουμε με την Α.Ε.Κ. στο ΟΑΚΑ… νομίζω δε χρειάζεται να αναλύσουμε το πόσο δύσκολο αντίπαλο έχουμε μπροστά μας και πόσο δύσκολο παιχνίδι είναι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παρουσιάσουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο από το τελευταίο παιχνίδι αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί!

Παιχνίδια σαν και αυτά δεν εξαρτώνται μόνο από σένα αλλά και από τον αντίπαλο… από την πλευρά μας οφείλουμε να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας και να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση που ελπίζουμε να συνοδευτεί από μια μεγάλη νίκη.

Φέτος έχουμε μια νεανική ομάδα με πολλούς καινούργιους παίκτες και με πολύ ταλέντο. Αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι το πρωτάθλημα, δουλεύουμε πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο και πιστεύω ότι πολύ γρήγορα η ομάδα θα βρει τα πατήματά της και θα δείξει πολύ καλύτερα στοιχεία από αυτά που έχει δείξει μέχρι τώρα.

Το Λαύριο Aegean Cargo είναι μια μεγάλη οικογένεια όπου είμαστε ΟΛΟΙ μαζί στα καλά και στα δύσκολα. Συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι και συσπειρωμένοι για να δούμε με αισιοδοξία τη συνέχεια!».