«Ξέραμε ότι θα προσπαθήσει ο ΑΡΗΣ μέσα από την άμυνα να μας βγάλει εκτός παιχνιδιού, γιατί ήξερε ότι εμείς με αρκετή πίεση δεν είχαμε ανταποκριθεί καλά σε προηγούμενα παιχνίδια.

Είχαμε δύο καλά διαστήματα, για 15 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και στο τέταρτο δεκάλεπτο, ανταποκριθήκαμε καλύτερα σε σχέση από άλλα παιχνίδια, αλλά κάναμε πολύ κακό τρίτο δεκάλεπτο, πήγε η διαφορά στους 20 πόντους και γι’ αυτό κέρδισε ο ΑΡΗΣ το παιχνίδι.

Για μας δεν ήταν παιχνίδι δίχως αύριο, έχουμε σημαντικά εντός έδρας παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε για να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα την παραμονή μας.

Εύχομαι ολόψυχα κάθε χρόνο στον ΑΡΗ να βρει τον δρόμο του, να ξαναγίνει η ομάδα που όλοι εμείς της γενιάς μου γνωρίσαμε και ασχοληθήκαμε και εύχομαι να μην φτάσει ξανά να παίζει τέτοια κρίσιμα παιχνίδια.

Για την αποβολή του είπε: “Αν κάποιος παρακολουθεί εμένα, θα ξέρει ότι δεν έχω μιλήσει ποτέ για διαιτητές. Πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες. Ότι και να πούμε για τους διαιτητές είναι άλλοθι. Δεν θα μιλήσω, αλλά δεν τρέχει τίποτα… Δεν έχω αποβληθεί ποτέ.»