Το Λαύριο ήθελε έναν ταλαντούχο ψηλό για να δώσει περισσότερο βάθος στην φροντ λάιντ του και τον βρήκε. Η ομάδα ανακοίνωσε την προσθήκη του Αλέξανδρου Σταματογιάννη.

Ο εκλεκτός του Χρήστου Σερέλη ήταν εδώ και καιρό ο Σταματογιάννης. Το Λαύριο πλησίασε το νεαρό πάουερ φόργουορντ, τα βρήκε μαζί του και έτσι ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα την απόκτησή του ταλαντούχου παίκτη.

Ο Αλέξανδρος Σταματογιάννης είναι 22 ετών, βλέπει τον κόσμο από τα 2,04μ. και παίζει και στο «4» και στο «4».

Ο νεαρός Θεσσαλονικός παίκτης έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στην Καβάλα με την οποία έπαιξε στην Α2 τη σεζόν 2018-19. Φέτος έπαιζε πάλι στην Α2, αλλά αυτή τη φορά με το Αγρίνιο. Ο Σταματογιάννης έκανε καλές εμφανίσεις με την ομάδα, καθώς είχε μέσο όρο 8,9 πόντους και 6,3 ριμπάουντ στο σκληρό και δυνατό πρωτάθλημα της δεύτερης της τάξει Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Σταματογιάννης είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λαυρίου για την απόκτηση του Αλέξανδρου Σταματογιάννης:

«Η ΚΑΕ Λαύριο-Megabolt ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου (16/12/1997) Power forward/Center (2.04m) Αλέξανδρου Σταματογιάννη συνεχίζοντας να επενδύει στο μέλλον! Αλέξανδρε, καλώς ήρθες στην ομάδα μας! Ευχόμαστε να έχεις υγεία & οι κοινοί μας στόχοι να πραγματοποιηθούν φέτος!».

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΗ