Σύντομο, απ’ ότι φαίνεται, θα είναι το πέρασμα του Άσλεϊ Χάμιλτον από το Λαύριο, καθώς ο 27χρονος φόργουορντ αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τους νεοφώτιστους.

Ο Χάμιλτον ήρθε το Δεκέμβριο στο Λαύριο, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Τζέρι Έβανς, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τους νεοφώτιστους, όμως όπως όλα δείχνουν αναμένεται να συμβεί το ίδιο και μ’ αυτόν. Πιο συγκεκριμένα, ο Χάμιλτον τραυματίστηκε στο γόνατο και, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Χρήστος Σερέλης στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι εβδομάδες.

Το γεγονός αυτό, έχει αναγκάσει τους διοικούντες την ομάδα να πάρουν την απόφαση να λύσουν τη συνεργασία τους μαζί του και να ψάξουν για τον αντικαταστάτη του ενόψει της μάχης της παραμονής. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο αντικαταστάτης του Χάμιλτον αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Λαυρίου άμεσα, δηλαδή είτε στο προσεχές παιχνίδι με το Ρέθυμνο (18/02, 16:00) είτε στον αμέσως επόμενο αγώνα της ομάδας του Χρήστου Σερέλη με τον Κολοσσό Ρόδου (22/02, 17:00) στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Basket League.