Στη μάχη με την Καβάλα έχουν επικεντρωθεί άπαντες στο στρατόπεδο του Λαυρίου. Ο αγώνας του Σαββάτου (16/1, 5 μμ) είναι κάτι περισσότερο από κρίσιμος για την ομάδα και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Ψαρράκης, κάλεσε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό των παικτών.

Αναλυτικά

«Κάθε βήμα προς την σωτηρία είναι σημαντικό. Με την Καβάλα έχουμε κοινούς στόχους, οπότε αντιλαμβάνεται κάποιος εύκολα το πόσο αποφασιστικής σημασίας είναι το συγκεκριμένο ματς. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι αύριο το βράδυ θα έχουμε προσθέσει μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό μας! Όπως είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος του Λαυρίου όχι απλά θα σταθεί δίπλα στα παιδιά αλλά θα γεμίσει το γήπεδο στο πιο κρίσιμο, μέχρι σήμερα, αγώνα της ομάδας μας», τόνισε ο Γιάννης Ψαρράκης, που δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα… 27,5 δευτερόλεπτα του αγώνα με τη Ν.Κηφισιά που θα αγωνιστούν ξανά τη Δευτέρα (18/1) οι Λαυριώτες:

«Το ότι όλος ο φίλαθλος κόσμος και η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων του μπάσκετ αντιμετωπίζουν όλη αυτή την ιστορία ως φαρσοκωμωδία μας δικαιώνει. Η απόλυτη δικαίωση μας όμως θα είναι όταν η νίκη μας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο επικυρωθεί! Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει τη Δευτέρα, κάποιοι ξεχνούν ότι στις 28 Ιανουαρίου θα εκδικαστεί στην ολομέλεια του ΑΣΕΑΔ η αίτηση ανάκλησης-ακύρωσης της απόφασης που οδηγεί σε αυτή την παρωδία. Να είναι σίγουροι ότι το Λαύριο δεν παρατάει ΠΟΤΕ τα όπλα και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει με τον ιδρώτα των παικτών μας. Κι αυτό είναι δέσμευση».