Ο Covid-19 κάνει επέλαση στο Λαύριο και δεν αφήνει σε ησυχία την ομάδα. Στον σύλλογο βρέθηκε και 4ο μέλος της ομάδας «θετικό» στον ιό.

Στις 16/10 το Λαύριο είχε ανακοινώσει ότι η ομάδα συνεχίζει να κάνει ανά τακτά διαστήματα τα απαραίτητα τεστ για τον κορονοϊό που επιβάλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και στο τελευταίο απ’ αυτά που είχαν γίνει στις 15-16/10 βρέθηκαν 3 μέλη της ομάδας «θετικά» στον ιό. Τα ονόματά τους, πάντως, δεν ανακοινώθηκαν.

Ελα, όμως, που το κακό δεν έμεινε εκεί και είχε και συνέχεια. Στην ομάδα βρέθηκε και 4ο «θετικό» δείγμα μετά από να νέα τεστ που έκαναν όλοι. Και σε αυτή την περίπτωση δεν ανακοινώθηκε το όνομα του μέλους της ομάδας, που έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Ο σύλλογος είχε ακολουθήσει ότι προβλέπουν τα πρωτόκολλα στις περιπτώσεις αυτές (καραντίνα κλπ.) στα 3 πρώτα κρούσματα και το ίδιο θα κάνει και τώρα.

Το κακό είναι ότι η επέλαση του ιού κάνει σίγουρα δύσκολη τη ζωή όσων προσβλήθηκαν από τον Covid-19, αλλά και του προπονητή της ομάδας Χρήστου Σερέλη.

Για άλλο λόγο βέβαια. Ο κόουτς του Λαυρίου μετά απ’ όλα αυτά δεν μπορεί σίγουρα να δουλέψει με τους παίκτες του όπως θα ήθελε ενόψει του ματς της πρεμιέρας της Basket League με τον Προμηθέα.