Όπως σας είχε ενημερώσει χθες το basketblog.gr ο Σάββας Καμπερίδης ήταν αυτός που θα αναλάμβανε τις τύχες του Λαυρίου, έπειτα από την αποχώρηση του Χρήστου Σερέλη για τον Παναθηναϊκό, στον οποίο θα εργαστεί ως μέλος του σταφ του Γιώργου Βόβορα. Πλέον η ομάδα της Λαυρεωτικής ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι ο Καμπερίδης θα είναι πρώτος προπονητής τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς, την στιγμή που Γιαννακόπουλος και Καραμαλέγκος παραμένουν στο σταφ. Το κενό που δημιουργήθηκε στους βοηθούς εξαιτίας της προαγωγής του Καμπερίδη θα καλυφθεί με το Δημήτρη Μισιακό, που έχει μακρά πορεία ως assistant coach.

Ο 43χρονος τεχνικός θα ντεμπουτάρει ως head coach απέναντι στον Παναθηναϊκό, επομένως θα συναvτήσει τον Χρήστο Σερέλη με τον οποίο μέχρι προχθές συνεργαζόντουσαν στον πάγκο του Λαυρίου. Τέλος ακόμη ένα σημειολογικό ενδιαφέρον που έχει ο συγκεκριμένος αγώνας αφορά το Γιώργο Βόβορα, με τον 45χρονο κόουτς του “τριφυλλιού” να ξεκινά τη δεύτερη του θητεία στους “πράσινους” απέναντι στο σύλλογο που “κάθισε” για τελευταία φορά στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Λαύριο – Megabolt ανακοινώνει ότι μετά την αποχώρηση του Χρήστου Σερέλη, καθήκοντα πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του, Σάββας Καμπερίδης.
Επίσης, η ΚΑΕ Λαύριο Megabolt καλωσορίζει στην οικογένειά της τον Δημήτρη Μισιακό, ως μέλος του τεχνικού τιμ μαζί με τους Σάκη Γιαννακόπουλο και Γιώργο Καραμαλέγκο.
Προπονητές, παίκτες και όλα τα μέλη της ομάδας συνεχίζουν απρόσκοπτα το έργο τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η φετινή αγωνιστική χρονιά, βάζοντας τις βάσεις για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.
■ To who-is-who του Δ. Μισιακού:
Ο Δημήτρης Μισιακός είναι 40 ετών και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον Άρη Πετρούπολης. Φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Σαπόρτα (2000) και δύο Κύπελλα Ελλάδας (2000, 2001). Αγωνίστηκε επίσης στον Ολυμπιακό, στον Απόλλωνα Πατρών και τον Άλιμο.
Αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του ως αθλητής το 2006 και ακολούθησε την προπονητική, ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής του Άρη Πετρούπολης.
Έκτοτε έχει διατελέσει προπονητής στον Ιωνικό Νικαίας, στην Ένωση Ιλίου, στον Ίκαρο Καλλιθέας και υπήρξε βοηθός προπονητή στον ΚΑΟΔ, τον Πανιώνιο, τον Δούκα, τον Χολαργό και τον Κολοσσό Ρόδου.