Ο Δημήτρης Λεγκίκας επέστρεψε στη δράση μετά από 315 μέρες, με τον παίκτη να ευχαριστεί όσους τον στήριξαν κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του.

 Ο νεαρός φόργουορντ του Λαυρίου είχε τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα πέρσι στις 3 Φεβρουαρίου και έκτοτε δεν είχε αγωνιστεί. Σήμερα όμως, πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στον αποψινό αγώνα του Λαυρίου με την ΑΕΚ ύστερα από 315 μέρες απουσίας.

 Ο ίδιος δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου το επιτελείο του Λαυρίου, τον Ζακ Μελάγες, τον γιατρό, τον Μάνο Παπαμανώλη, τον φυσιοθεραπευτή. Τον κόουτς, τον πρόεδρο, όλο το Λαύριο, δεν ξέρω τι πραγματικά να πω. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, την οικογένειά μου, όσους με στήριξαν. Ευχαριστώ για όλα.

Πέρασα δύσκολα για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο, τα χρωστάω όλα σε συγκεκριμένους ανθρώπους που με στήριξαν. Ο κόουτς με στήριξε από την αρχή, δεν με άφησε μετά τον τραυματισμό. Έμεινα στην ομάδα, με περίμενε. Θα τα δώσω όλα, όλα. Και για την ομάδα και για εμένα»