Το Λαύριο προετοιμάζεται για ην εκτός έδρας αναμέτρση του Σαββάτου(5/12, 17.00) απέναντι στον Αρκαδικό για την 9η αγωνιστική της Basket League.

H ομάδα του Χρήστου Σερέλη θα “παλέψει” για το “διπλό” στο ΔΑΚ Τρίπολης, έχοντας στο πλευρό της και την συμπαράσταση του κόσμου της, καθώς η ΚΑΕ ενημέρωσε με ανακοίνωση της τους φίλους του Λαυρίου για τους τους τρόπους εξασφάλισης εισιτηρίου για τον αγώνα του Σαββάτου(5/12).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ: 

“Εισιτήρια Αρκαδικός-Λαύριο: Όσοι φίλαθλοι θα ακολουθήσουν την αγαπημένη μας ομάδα στην Τρίπολη στον αγώνα με τον Αρκαδικό παρακαλούνται όπως εξασφαλίσουν ο καθένας το εισιτήριό του από το επίσημο site της ΚΑΕ Αρκαδικός ή από τα καταστήματα «Γερμανός». Ενημερώνουμε ότι προκειμένου να είναι όλοι οι φίλαθλοι του Λαυρίου συγκεντρωμένοι να κλείσουν εισιτήρια στη θύρα 4, όπως έχει συμφωνηθεί με τη διοίκηση της ΚΑΕ Αρκαδικός”.

Παράλληλα, με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Λαύριο εξέφρασε την στήριξη της στην Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπων με Αναπηρία: “Σήμερα (03/12) τιμούμε και στηρίζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπων με Αναπηρία. Η ΚΑΕ Λαύριο στηρίζει το αναπηρικό κίνημα και είναι σε στενή επαφή με φορείς και συλλόγους ΑΜΕΑ, για τη συνδιοργάνωση δράσεων ευαισθητοποίησης. ‪#‎ΚΑΕΛΑΥΡΙΟ ‪#‎LavrioBC”.