Το Λαύριο άφησε πίσω του τα απανωτά χτυπήματα από τον κορονοϊό, που δεν είχαν αφήσει την ομάδα να παίξει στο πρωτάθλημα ως τώρα και ο σύλλογος κάνει ντεμπούτο αύριο (14/11, 16:00) στην Basket League απέναντι στον Κολοσσό στην Ρόδο.

Ο Βασίλης Μουράτος μίλησε μέσω του blog που έχει στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, για το πρώτο ματς της ομάδας στο πρωτάθλημα στη νέα σεζόν και τόνισε ότι όλοι στο Λαύριο είναι ενθουσιασμένοι, που θα πατήσουν ξανά παρκέ σε επίσημο παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο 23χρονος γκαρντ του Λαυρίου στο blog του στο esake.gr:

«Έφτασε λοιπόν η ώρα που θα πατήσουμε και εμείς για πρώτη φορά το πόδι μας στο παρκέ σε επίσημο παιχνίδι! Υπάρχει ενθουσιασμός και τεράστια θέληση για διάκριση από όλους! Ανυπομονούμε να δείξουμε ότι η περσινή χρονιά ήταν απλά η αρχή!

Σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε όλοι μας θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από ότι κάναμε πέρυσι!

Οι περισσότεροι από τους περυσινούς παίκτες της ομάδας έμειναν, κάτι που μας έχει βοηθήσει στο να προσαρμοστούμε πιο εύκολα στα στοιχεία και τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε να παίξουμε και να αποδώσουμε!

Σε όλους μας έχει λείψει το μπάσκετ και θεωρώ πως όλοι είμαστε «διψασμένοι» να πετύχουμε!

Σε ό,τι αφορά τον Κολοσσό, σε καμία περίπτωση δεν μας ξεγελάνε τα δυο αρνητικά αποτελέσματα που είχε στο ξεκίνημα καθώς αυτό τον καθιστά διπλά επικίνδυνο!

Ευελπιστώ ότι η «δίψα» που έχουμε όλοι μας μετά από τόσους μήνες αποχής θα μας δώσει ώθηση ώστε να φύγουμε από τη Ρόδο με ένα θετικό αποτέλεσμα!

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μια καλή χρονιά με υγεία, ένα αγαθό που μόνο σε αυτή τη τόσο δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας, κατανοήσαμε πραγματικά τη σημασία του!

Καλή αγωνιστική σε όλους!»

 
 

Το blog by #wattandvolt του Βασίλη Μουράτου: «Η περασμένη σεζόν ήταν απλά η αρχή»! #StoiximanBasketLeague #BasketLeague ✍️ https://bit.ly/38DFqAn

Δημοσιεύτηκε από ΕΣΑΚΕ στις Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020