Στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ κλήθηκαν να μιλήσουν οι κύριοι πρωταγωνιστές της εκπληκτικής περσινής πορείας του Λαυρίου στα πέρατα της Basket League, οι Χρήστος Σερέλης και Βασίλης Μουράτος, οι οποίοι τόνισαν πως δεν τίθενται όρια στο μέλλον και το ταβάνι της ομάδας τους, ενώ ταυτόχρονα ανέφεραν και τους νέους στόχους τους, μετά από μια πέρα για πέρα ονειρική σεζόν.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μουράτος:

«Έχουμε μπροστά μας μία απαιτητική χρονιά γεμάτη προκλήσεις και ιδιαίτερες απαιτήσεις. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και με προσήλωση στους στόχους μας. Δεν βάζουμε ταβάνι στα όνειρα μας για το που μπορούμε να φτάσουμε και φέτος.

Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στις επίσημες υποχρεώσεις ξανά και θέλουμε να συνεχίσουμε με επιτυχίες στο ελληνικό πρωτάθλημα και να έχουμε μια καλή πορεία στην Έυρώπη. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλες τις ομάδες και να γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με ωραίο θέαμα για τον κόσμο που θα είναι ξανά κοντά μας».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σερέλης:

«Η περσινή σεζόν διεξήχθη σε πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω COVID-19 παρόλα αυτά δικαιούμαστε να είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να κατακτήσουμε τη 2η θέση η οποία ‘’ισοδυναμεί’’ με Πρωτάθλημα για μας. Μπροστά μας έχουμε μια νέα αγωνιστική χρονιά, νέους στόχους, νέες προκλήσεις διαθέτοντας την ίδια θέληση και δίψα για διάκριση!

Προσωπικά είμαι αισιόδοξος για τη νέα σεζόν. Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συνεχίσουμε την περσινή χρονιά «όνειρο» αφού πιστεύω πως η ομάδα έχει την ποιότητα να είναι ανταγωνιστική και να δώσει πολλές νέες χαρές στους φιλάθλους μας.

Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος του Λαυρίου ‘’διψάει’’ να δει την ομάδα από κοντά και θα γεμίζει το γήπεδο σε κάθε εντός έδρας αγώνα, είτε στο ΚΓ Λαυρίου είτε στο ΣΕΦ, διότι η στήριξη των φιλάθλων θα μας δώσει δύναμη για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Εύχομαι φέτος να είμαστε όλοι υγιείς για να βγούμε… όλοι νικητές.

Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλες τις ομάδες!»