Το Λαύριο… υπέστη ανακοπή την περασμένη εβδομάδα. Είχε στα χέρια του τη νίκη στο ματς με τον Ήφαιστο, αλλά… έχασε στροφές και οι νησιώτες γύρισαν το παιχνίδι και «σκότωσαν» το Λαύριο με τρίποντο του Πελεκάνου στην εκπνοή.

Ο Βασίλης Μουράτος μίλησε μέσα από το blog που έχει στο esake.gr για το κάζο στο ματς με τον Ήφαιστο και τόνισε ότι η ομάδα θα βγει πιο δυνατή από αυτό το παιχνίδι. Ο γκαρντ του Λαυρίου έκανε φυσικά αναφορά και στον αυριανό (15:45) εντός αγώνα με το Περιστέρι και επισήμανε ότι ο αντίπαλός από μόνος του δίνει έξτρα κίνητρο στην ομάδα του για να τα δώσει όλα για τη νίκη.

Αναλυτικά το blog του Βασίλη Μουράτου στο esake.gr:

«Θα βγούμε πιο δυνατοί

Καλησπέρα σε όλους! Το τελευταίο άσχημο αποτέλεσμα για εμάς την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Ήφαιστο -και ειδικότερα ο τρόπος με τον οποίο ήρθε- είναι σίγουρα κάτι που θέλουμε να αφήσουμε πίσω!

Θεωρώ ότι δείξαμε ένα εξαιρετικό πρόσωπο για σχεδόν 40 λεπτά αλλά οι χαμένες βολές μάς κόστισαν μία μεγάλη νίκη! Παρόλα αυτά ευελπιστώ ότι θα βγούμε σίγουρα πιο δυνατοί! Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, το Περιστέρι.

Κατ’ αρχάς θα ήθελα να τους συγχαρώ για την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Basketball Champions League! Από εκεί και έπειτα, η ομάδα μας έχει δείξει ότι ξέρει να προσαρμόζεται σε κάθε παιχνίδι!

Νομίζω ότι όλη την βδομάδα έχουμε κάνει εξαιρετική δουλειά! Ο αντίπαλος από μόνος του είναι έξτρα κίνητρο και με την βοήθεια του κόσμου μας θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε αντάξιοι των προσδοκιών που έχουμε οι ίδιοι δημιουργήσει για τους εαυτούς μας και θα έχουμε και πάλι ένα πολύ καλό πρόσωπο».