Το Λαύριο αντιμετωπίζει αύριο (06/02) τον Άρη για την 14η “στροφή” της Stoiximan Basket League.

Μιλώντας στο Blog του στον ΕΣΑΚΕ, ο γκαρντ του Λαυρίου, Βασίλης Μουράτος αναφέρθηκε στην αυριανή “μάχη” της ομάδας του απέναντι στους “κίτρινους” και τόνισε πως θέλει τη νίκη η ομάδα του για να παραμείνει στα υψηλά “στρώματα” του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Δείτε τις δηλώσεις του Βασίλη Μουράτου:

«Μετά το τελευταίο επιτυχημένο αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις νίκες, αυτή τη φορά απέναντι στον ιστορικό ΑΡΗ, ώστε να παραμείνουμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά μας με τον ΑΡΗ να έχει μεγάλη ανάγκη τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

Εμείς από τη πλευρά μας, πρέπει να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό από την αρχή του παιχνιδιού όντας απόλυτα συγκεντρωμένοι, ακολουθώντας το πλάνο του κόουτς στο 100% ώστε να καταφέρουμε να φύγουμε με τη νίκη από το ”Αλεξάνδρειο”.

Δουλέψαμε σκληρά στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα, είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και αυτό που μένει, είναι όλη αυτή τη δουλειά να τη δείξουμε και μέσα στο γήπεδο κατακτώντας το «ροζ φύλλο» αγώνα!».