Την πρώτη του νίκη πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική το Λαύριο, επικρατώντας μέσα στο «Ζηρίνειο» της Κηφισιάς, και πλέον θέλει να αντίπαλο τον Άρη, να προσπαθήσει να φτάσει και στην πρώτη νίκη στην έδρα του. Ο Νίκος Μπάρλος, μέσω του blog που διατηρεί στον esake τόνισε ότι η πρώτη νίκη ήταν θέμα χρόνου, ενώ για το παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης αναφέρει πως η ομάδα πρέπει να φανεί αντάξια των περιστάσεων.

Αναλυτικά:

Να αποδειχθούμε αντάξιοι των περιστάσεων

Ήταν θέμα χρόνου… Στην Κηφισιά πήραμε την πρώτη νίκη μας φέτος και θεωρώ ότι κατά γενική ομολογία την αξίζαμε. Ήταν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα καλοδουλεμένη και με τριετή πλέον εμπειρία στην Α1, μια ομάδα που προερχόταν από ένα τεράστιο διπλό επί του ΠΑΟΚ. Τέτοια αποτελέσματα δημιουργούν το χαρακτήρα μιας ομάδας και είμαστε πολύ περήφανοι που καταφέραμε να πάρουμε το συγκεκριμένο ματς.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Άρη, στο δυσκολότερο παιχνίδι που έχουμε δώσει έως τώρα. Ο Άρης είναι τεράστια ομάδα που δημιουργεί ξανά το μέλλον του. Το απέδειξε με το διπλό που πήρε στο Καζάν απέναντι σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο.

Στο μεταξύ μας παιχνίδι, λοιπόν, προφανώς και ο Άρης είναι το μεγάλο φαβορί. Εμείς θέλουμε να τα δώσουμε όλα και να αποδειχθούμε αντάξιοι των περιστάσεων. Περιμένω από τον κόσμο του Λαυρίου να γεμίσει το γήπεδο καθώς όλοι μας, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο αθλητή, έχουμε ανάγκη την συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Το Λαύριο είναι ένας υγιέστατος σύλλογος σε όλα τα επίπεδα και αυτό φαίνεται παντού.