Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει το Λαύριο για την 6η αγωνιστική τη BasketLeague και Ο Νίκος Μπάρλος μέσα από το προσωπικό του blog που διατηρεί στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ καλεί τους φίλους της ομάδας να έρθουν στο γήπεδο και να ενισχύσουν το Λαύριο. Ο Έλληνας φόργουρντ σημείωσε ότι η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και η βαριά ήττα από τους πρωταθλητές ηταν ένα καλό μάθημα για το σύλλογο.

Αναλυτικά

“Όποιος αγαπάει το μπάσκετ να έρθει στο Λαύριο

Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ήταν για την ομάδα μια κακή παρένθεση. Τις μέρες που ακολούθησαν όλοι μας κάναμε την αυτοκριτική μας, είδαμε τα λάθη μας και είμαι 100% σίγουρο ότι κόντρα στο Ρέθυμνο θα παρουσιαστούμε όχι απλώς καλύτεροι αλλά έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη.

Οι αντίπαλοι μας θα ήθελαν σίγουρα να έχουν ξεκινήσει καλύτερα το πρωτάθλημα κι αυτό θα τους κάνει να έρθουν στο Λαύριο με στόχο να πάρουν το ματς πάση θυσία. Γι’ αυτό το λόγο εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τη μάχη που θα έχουμε μπροστά μας, αφού πρόκειται για πολύ καλή ομάδα, η οποία κάθε χρόνο αφήνει το στίγμα της στην κατηγορία.

Παίζοντας το μπάσκετ που μπορούμε και έχουμε δείξει σε όλους τους αγώνες πλην αυτού με τον Ολυμπιακό, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να φτάσουμε στη δεύτερη νίκη μας. Σε αυτό, θεωρώ πως σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο κόσμος. Μετά τους αγώνες με την ΑΕΚ και τον Άρη, είναι ώρα να γεμίσει το γήπεδο και να μας βοηθήσει να πάρουμε το ματς. Όποιος αγαπάει το μπάσκετ πρέπει να έρθει στο Λαύριο, καθώς θα απολαύσει ένα παιχνίδι σε απίστευτη ατμόσφαιρα και κυρίως μακριά από όλα αυτά που σε κάνουν να μην θέλεις να πας στο γήπεδο.”