Την σεζόν 2012-13 ο Παναθηναϊκός έντυνε στα πράσινα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. Ο 15χρονος Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, τον οποίο παρακολουθούσαν πολλές ισπανικές ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα υπέγραφε στον Παναθηναϊκό και όλοι μιλούσαν για ένα «αστεράκι» που τα επόμενα χρόνια θα γινόταν ολόλαμπρο άστρο και θα τύφλωνε με την απαστράπτουσα λάμψη του όλη την Ευρώπη. Ο μικρός πήρε ευκαιρίες, έπαιξε, ενώ έλαμψε και με τις μικρές Εθνικές, αλλά δεν κατόρθωσε να ξεδιπλώσει το μεγάλο ταλέντο του.

Πέρσι ο Παναθηναϊκός τον έδωσε δανεικό στον ΠΑΟΚ. Η χρονιά στον «Δικέφαλο» ξεκίνησε δύσκολα, καθώς ο παίκτης είχε πρόβλημα στους προσαγωγούς και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Εκανε το χειρουργείο, γύρισε στα γήπεδα έπαιξε 24 ματς με την ομάδα στην Α1 έχοντας μέσο όρο 6.46 πόντους (με 50,79% στα δίποντα και 36,07% στα τρίποντα), 2 ριμπάουντ, 0.96 ασίστ, 0,75 κλεψίματα.

Στην αρχή της φετινής σεζόν ο Παναθηναϊκός τον άφησε ελεύθερο και εκείνος πήγε στο Λαύριο. Η ατυχία, όμως, δεν έλεγε να τον αφήσει. Είχε ένα θέμα στον αστράγαλο. Επαιξε φέτος μόνο σε 3 ματς στην Α1 με το Λαύριο και είχε μέσο όρο 6.67 πόντους (με 40% στα δίποντα και 16.67% στα τρίποντα), 3.33 ριμπάουντ, 0.67 ασίστ σε 22΄.47΄΄.

Σήμερα (19/1) πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και έκανε επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Το χειρουργείο έδειξε να πήγε καλά. Οι πρώτες εκτιμήσεις λένε ότι θα επιστρέψει σε 1 μήνα στα γήπεδα, αλλά το αν θα μπορέσει να βρει και πάλι τον δρόμο για την κορυφή είναι κάτι που δεν μπορεί να εκτιμήσει κανείς και χρειάζεται να το απαντήσει ο ίδιος με την απόδοσή του μέσα στα παρκέ.