Για την κακή εικόνα που παρουσίασε το Λαύριο απέναντι στον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Μιχάλης Περράκης τονίζοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να πετύχουν τον στόχο της παραμονής.

Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης του Λαυρίου:

«Ξέραμε ότι παίζαμε με μία μεγάλη ομάδα με τεράστια φανέλα και ιστορία, πράγμα που έκανε το παιχνίδι πιο δύσκολο. Δυστυχώς η ήττα συνοδεύτηκε και με την πολύ κακή εμφάνιση της ομάδας μας. Δεν έχουμε περιθώρια να μοιρολογούμε εκτός από το να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά γιατί έχουμε πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας ώστε να μην έχουμε ξανά τέτοια εμφάνιση. Η ήττα μπορεί να ξαναρθεί αλλά τέτοιες εμφανίσεις δεν πρέπει να ξαναγίνουν, έχουμε ξαναπεί ότι ο στόχος της ομάδας μας είναι η παραμονή τίποτα άλλο. Δυστυχώς όσα παιχνίδια χάνεις στην έδρα σου είναι τεράστιες ευκαιρίες και πρέπει να βρίσκεις εκτός έδρας διπλά.

Από Δευτέρα πρέπει να κάτσουμε να δουλέψουμε, να δούμε τι λάθη κάναμε ώστε να μη τα επαναλάβουμε για να παίξουμε με τον Προμηθέα ντέρμπυ όπως το θέλουμε και οι δύο ομάδες που έχουμε κοινούς στόχους. Δυστυχώς είχαμε και ένα τραυματισμό ενός σημαντικού παίχτη της ομάδας μας, δεν μπορέσαμε οι υπόλοιποι να την καλύψουμε και ήρθε η ήττα με αυτόν τον άσχημο τρόπο. Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ και καλή συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη».