Το προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ ανανέωσε ο Μιχάλης Περράκης. Ο άσος του Λαυρίου μίλησε για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (21/10) και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αν θέλει να πάρει κάτι από τον αγώνα.

Πιο αναλυτικά:

«Tην προηγούμενη αγωνιστική πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στο Ρέθυμνο η οποία θα μας βοηθήσει πολύ ψυχολογικά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Tην Κυριακή (21/10) φιλοξενούμαστε από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ, σε έναν αγώνα που θα μας δώσει την ευκαιρία να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες που έχουν τραυματισμούς, αλλά και να εντάξουμε τον Cameron χωρίς πίεση. Η προσθήκη του Cameron Jones -ενός πολύ έμπειρου και ταλαντούχου παίκτη- θα μας δώσει μεγάλη βοήθεια ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, που το έχουμε ανάγκη. Θα προσπαθήσουμε όλοι να τον κάνουμε μέλος της οικογένειάς μας όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Την Κυριακή (21/10) μας περιμένει μια δύσκολη αποστολή κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, έναν αντίπαλο που νομίζω δεν χρειάζονται συστάσεις τόσο για την δυναμικότητα αλλά και την ιστορία του. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ελεύθερα και να έχουμε συγκέντρωση για σαράντα λεπτά. Πέρυσι, στο αντίστοιχο ματς το οποίο κρίθηκε μετά από δύο παρατάσεις, τα είχαμε πάει πολύ καλά φτάνοντας ένα σουτ μακριά από τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας μας! Οι αγώνες αυτοί αποτελούν πρόκληση για μας και υπόσχομαι στους φίλους του Λαυρίου ότι θα παλέψουμε σκληρά στο παρκέ».