Μετά την ήττα του Λαυρίου κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας με 68-66 για το 2ο παιχνίδι των ημιτελικών της Stoiximan Basket League, ο Χρήστος Σερέλης στις δηλώσεις του τόνισε πως υπάρχει φάουλ στην προσπάθεια του Carter, το οποίο δεν σφυρίχτηκε και κατά την άποψή του έκρινε το ματς.

Μεταξύ άλλων, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του αξίζει μια νίκη στη σειρά και είπε πως η ομάδα του πρέπει να αφοσιωθεί τώρα και να δουλέψει εν όψει της επόμενης “μάχης”.

Δείτε τις δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη:

«Ήταν ένα σφύριγμα που δεν σφυρίχτηκε και έκρινε την αναμέτρηση. Οι διαιτητές δεν έδωσαν τίποτα στην προσπάθεια του Carter. Πέρα από αυτό, όμως, είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και για αυτούς τους παίκτες. Είναι η πρώτη φορά που παίζουμε σε αυτήν την τελική φάση. Χάσαμε στο πρώτο ματς και μπήκαμε εδώ πολύ δυνατά. Το πιστέψαμε, βγάλαμε ψυχή, κάναμε τα λάθη μας, τα οποία μας στοίχισαν και το γυρίσαμε στη διάρκεια του αγώνα και δεν πρέπει να έχουμε καμία στενοχώρια με την έννοια της ήττας. Πρέπει μόνο να μαζευτούμε. Θεωρώ πως έχουμε δείξει, ότι είμαστε μια ομάδα που δεν τα παρατά. Μας αξίζει μια νίκη στη σειρά και να ξανάρθουμε εδώ. Θα δούμε πως θα είμαστε και οι δυο ομάδες μετά από συνεχόμενα παιχνίδια. Ο αγώνας ήταν διαφορετικός με αυτόν της πρώτης φοράς στην κανονική περίοδο».

Για την τελευταία φάση, τόνισε:

«Νομίζω ότι είναι φάουλ καθαρό στον Κάρτερ. Το φάουλ του Ντιαλό, μετά, είναι χαζό και από ξεκάθαρη απειρία, δεν συζητάω για αυτό».