Για διδακτική ήττα έκανε λόγο ο Χρήστος Σερέλης, ο οποίος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έδωσε ένα καλό μάθημα στον ίδιο και στους παίκτες του:

«Είναι ένα δύσκολο αποτέλεσμα, όχι γιατί χάσαμε από τον Ολυμπιακό, αλλά γιατί χάσαμε με μεγάλη διαφορά. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που μπορεί να φτάσει ως τον τελικό της Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός δεν μας άφησε κανένα περιθώριο.

Αν υπάρχει κάποιο θετικό από το παιχνίδι, είναι ο τρόπος που μας αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός. Δεν μας επέτρεψε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ήταν ένα καλό μάθημα για την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε μέσα από το διάβασμα του παιχνιδιού να φανούμε ανταγωνιστικοί και να μείνουμε στην κατηγορία”.

Ο Γιάννης Καπώνης, με τη σειρά του, δήλωσε: «Αντιμετωπίσαμε μία από τις κορυφαίες ομάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο το ματς για εμάς απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Ύστερα και από το ματς στη Πυλαία, που ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ στην παράταση, ξέραμε πως ο Ολυμπιακός θα θέλει να παρουσιαστεί ιδιαίτερα σοβαρός απέναντι μας.

Θεωρώ όμως πως το τελικό σκορ και μεγάλη διαφορά που χάσαμε, μας αδικεί σαν ομάδα. Γιατί διαθέτουμε δυνατότητες και έχουμε βάθος σαν ομάδα. Πληρώσαμε και τα πολλά προσωπικά λάθη που έκανε ο καθένας μας».