Το Λαύριο για δεύτερη σερί αγωνιστική δεν κατάφερε στο νήμα να πάρει την νίκη με τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Σερέλη στις δηλώσεις του να τονίζει ότι χρειάζεται και τύχη για να κερδίσεις ομάδες όπως είναι η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Ο ‘Ελληνας κόουτς τόνισε ότι αυτό που χρειάζεται η ομάδα του είναι να ηρεμήσει και να προετοιμαστεί καλύτερα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

αναλυτικά τα όσα είπε

«Είναι η δεύτερη αγωνιστική στην οποία χάνουμε έτσι στο τέλος από κάποιες λεπτομέρειες, κάποια λάθη δικά μας από την ικανότητα των αντιπάλων, Το σημαντικό είναι πως σε αυτή την δεύτερη αγωνιστική όπως είπε ο κόουτς δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε, αλλά προερχόμασταν από μία οδυνηρή ήττα από την Καβάλα και περιμέναμε να δούμε πως θα αντιδράσουν τα παιδιά απέναντί και σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η Α.Ε.Κ. Η αντίδραση τους ήταν καταπληκτική, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την προσπάθεια που καταβάλαμε, ήταν πολύ συγκεντρωμένοι κάνανε πολλά σωστά πράγματα από αυτά που είχαμε πει.

H αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε εμείς την πολυτέλεια να παίζουμε με 12 παίχτες και να μοιράζουμε τον χρόνο, συνεπώς τα αρκετά λάθη που γίνανε έγιναν διότι πολλές φορές οι παίχτες κουράζονται, χάνουν την συγκέντρωση τους και το καθαρό τους μυαλό, παρόλα αυτά όμως ήταν μία τρομερή προσπάθεια. Θεωρώ ότι πιέσαμε αρκετά την Α.Ε.Κ και ενδεχομένως αν ήμασταν λίγο τυχεροί να διεκδικούσαμε κάτι παραπάνω. Δεν το βάζουμε κάτω συνεχίζουμε, εμείς παρόλο που έχουμε ένα μήνα που γνωρίζουμε ότι θα είμαστε στην Α1 θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να παραμείνουμε στην κατηγορία και είναι μία ευκαιρία να το πω και δημόσια για τον κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια που σήμερα είδε με μία μεγάλη ομάδα την προσπάθεια που καταβάλαμε δεν το παρατήσαμε ούτε στους 14 πόντους.

Επανήλθαμε ήταν πολύ καλό που ο κόσμος ήταν στο πλευρό μας ελπίζω αυτές οι λίγες κενές θέσεις που υπήρχαν να είναι γεμάτες στο επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον ΑΡΗ, βέβαια προηγείται το παιχνίδι εκτός έδρας με την Κηφισιά θα προσπαθήσουμε και εκεί να πάρουμε κάτι ότι μπορέσουμε. Είναι πάρα πολύ θετικό να χάνεις το παιχνίδι από την Α.Ε.Κ και να βλέπεις σκυθρωπά πρόσωπα, επειδή τα είδα και την προηγούμενη εβδομάδα ξέρω ότι δεν το βάζουν κάτω τα παιδιά και ότι δεν θα είναι αυτά τα σκυθρωπά πρόσωπα από την Τρίτη και μετά στην προπόνηση, θα δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε στο επόμενο παιχνίδι τη νίκη».

Δηλώσεις για τον αγώνα έκανε και ο Παναγιώτης Τσίρος που συνεχάρη την ΑΕΚ για την νίκη της και τόνισε και αυτός με τη σειρά του οτι το μόνο που χρειάζεται τώρα η ομάδα του είναι ηρεμία και σωστή προετοιμασία για τα επόμενα παιχνίδια.

 

«Συγχαρητήρια στην Α.Ε.Κ. για την σημερινή νίκη της, καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Λαυρίου που ήρθε σήμερα στο γήπεδο, ελπίζουμε να ξανάρθει, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, είχαμε δουλέψει τα συστήματα τους μέσα στην εβδομάδα, κρατάμε στα θετικά σίγουρα ότι γυρίσαμε 3 φορές το παιχνίδι, έχουμε μία σχετική απειρία με την κατηγορία αλλά πιστεύω θα τα βρούμε όλα σιγά σιγά. Κρίθηκε πιστεύω στα ριμπάουντ το παιχνίδι σήμερα και στην εμπειρία κάποιων παιχτών της Α.Ε.Κ. Θα συνεχίσουμε εμείς θα παλέψουμε και προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι, στεναχωρηθήκαμε λίγο αλλά έτσι είναι μετά την ήττα, θα συνεχίσουμε και κοιτάμε το ματς εκτός έδρας με την Κηφισιά».