Το Λαύριο είδε τον Ιωνικό να αλώνει το σπίτι του (91-81) και να κάνε σεφτέ στις νίκες φέτος στο πρωτάθλημα. Αντίθετα το Λαύριο δεν έχει σταυρώσει ακόμα νίκη και είναι στο 0-3.

Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, τόνισε μετά την ήττα (91-81) από τον Ιωνικό ότι όλοι στον σύλλογο γνωρίζουν την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα και πρέπει όλοι να δουλέψουν σκληρά στο διάστημα της διακοπής για να αλλάξει η εικόνα.

Όσο για την εικόνα του αγώνα ο Σερέλης τόνισε ότι οι 91 πόντοι που δέχτηκε η ομάδα του δείχνουν ότι ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσει.

Αναλυτικά ο Χρήστος Σερέλης είπε μετά το ματς:

Για την εικόνα της ομάδας απέναντι στον Ιωνικό: «Γνωρίζουμε ότι κάναμε ένα άσχημο παιχνίδι σήμερα, αμυντικά φάγαμε 91 πόντους. Και συνεπώς γνωρίζοντας ότι τρώγοντας 91 πόντους στην έδρα μας ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε, ενώ δεν μπορώ να πω ότι δεν είχαμε θέληση, ίσως από την υπερβολική διάθεση που είχαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι, κάναμε συνέχεια κακές επιλογές και αμυντικά, αλλά και στην επίθεση. Νομίζω ότι ο Ιωνικός βάζοντας 51 πόντους ένιωσε μεγάλη σιγουριά για τον αγώνα και για την αυτοπεποίθησή του.

Κάναμε μια αρκετά καλή προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, πάλι το καθαρό μυαλό και οι δυνάμεις δεν ήταν εκεί, συνεπώς ο Ιωνικός κέρδισε απόλυτα δίκαια».

Για την επόμενη μέρα: «Γνωρίζουμε τη δύσκολη θέση στην οποία βρισκόμαστε. Το μόνο που έχουμε είναι να δουλέψουμε πάρα πολύ τις 15 αυτές μέρες της διακοπής όλοι μαζί και εντατικά και με τη επανέναρξη του πωρταθλήματος να παρουσιάσουμε πολύ πιο έτοιμοι απ’ αυτό που έχουμε δείξει μέχρι τώρα».

 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΕΡΕΛΗ