Η εικόνα του Λαυρίου δεν ήταν η καλύτερη δυνατή στο πρώτο παιχνίδι του bwin TOURNAMENT AGAINST COVID-19. Ο Χρήστος Σερέλης το επισήμανε στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας επίσης ότι η ομάδα του χρειάζεται βελτίωση σε πολλούς τομείς και πρωτίστως στην άμυνα…

«Το τελικό σκορ δείχνει τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων σήμερα. Ο Ολυμπιακός ήταν δυο ταχύτητες πάνω από εμάς. Νομίζω πως η ομάδα μας φάνηκε ανέτοιμη για να αντιμετωπίσει μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό», τόνισε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Σερέλης.

«Έχουμε πάρα πολλά πράγματα να βελτιώσουμε, κυρίως αμυντικά ώστε να βγάλουμε στην επίθεση αυτά που θέλουμε. Το βασικό θέμα είναι η αμυντική συμπεριφορά μας, η διάθεσή μας σε αυτό το κομμάτι ώστε να βάλουμε αυτά που θέλουμε στην επίθεση, παίζοντας στον ρυθμό που θέλουμε εμείς».

ΜΟΥΡΑΤΟΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ»

Το Λαύριο δεν έδειξε την εικόνα που θέλει και σε αυτό συμφωνεί και ο Βασίλης Μουράτος. «Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε πιο έτοιμος από εμάς στο γήπεδο γιατί έχει παίξει ήδη δύο φιλικά παιχνίδια. Για εμάς ήταν το πρώτο φιλικό. Νομίζω ότι η εμφάνισή μας δεν συνάδει καθόλου με ότι θέλουμε να κάνουμε φέτος, το ποιοι θέλουμε να είμαστε και πόσο ανταγωνιστικοί και ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό πολύ γιατί μας έδειξε ότι έχουμε ακόμα πολλή δουλεία να κάνουμε», τόνισε ο αρχηγός του Λαυρίου.

«Νομίζω ότι η περσινή χρονιά μας άνοιξε την όρεξη. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε ακόμα πιο καλοί σε σχέση με πέρσι. Οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες γιατί έχουμε δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες για τους εαυτούς μας. Έχουμε και τα διπλά παιχνίδια φέτος και θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στη Ευρώπη», πρόσθεσε ο Μουράτος.