Το Λαύριο έχασε το παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο στα… σημεία, με τον προπονητή του, Χρήστο Σερέλη, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, να τονίζει πως η ομάδα του θα πρέπει να μάθει να διαχειρίζετε.

Αναλυτικά:

«Σήμερα (18/02) ήρθαμε να παίξουμε ένα ματς, στο οποίο ξέραμε πως το Ρέθυμνο βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Και εμείς ήμασταν καλά. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε το ρυθμό. Τα καταφέραμε. Στην επανάληψη δεν ήμασταν τόσο καλοί. Το ματς άνοιξε. Συνεχίσαμε, όμως, επιθετικά να βρίσκουμε καλές επιλογές και για αυτό παραμείναμε μέσα στο παιχνίδι. Στην ουσία, δώσαμε ένα παιχνίδι που μας έδωσε το Ρέθυμνο. Απλώς, η ομάδα μου χάνει δεύτερο ματς με τον ίδιο τρόπο, όπως και εκείνο κόντρα στην Καβάλα. Συνεπώς, η διαχείριση είναι ένα μάθημα στο ποίο θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Όμως, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι δουλέψουμε για το επόμενο πολύ σημαντικό ματς που έχουμε με τον Κολοσσό. Η πίκρα για εμάς είναι ότι χάνουμε δεύτερο παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο. Αποδεικνύεται ότι το ματς λήγει στο τελευταίο δευτερόλεπτο και οι πιο έμπειροι έχουν το πλεονέκτημα. Παρόλο το λάθος που κάναμε θα ήταν άδικο να μην δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, για την προσπάθειά τους».

Ο Μιχάλης Περράκης από την πλευρά του επεσήμανε: «Ήταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι για τον κόσμο και που ήρθε να το δει και σίγουρα το ευχαριστήθηκε, ενώ το αντίθετο ισχύει για την ομάδα που χάνει. Εμείς ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και σε όλη τη διάρκειά του ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Ακόμα και στην λήξη το κρατούσαμε στα χέρια, αλλά δυστυχώς κάποια λάθη, τα οποία είναι ανθρώπινα, μας έκαναν να χάσουμε. Ακόμα και από αυτά έχουμε να μάθουμε. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, γιατί μας περιμένει πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Αμέσως πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη αναμέτρηση. Όποιος κι αν το έχανε θα αισθανόταν ακριβώς το ίδιο. Δυστυχώς, η ομάδα μου ήταν αυτή κι από αυτό έχουμε να μάθουμε».