Ως οδηγό ενόψει της συνέχειας, παρά την ήττα (55-71), θα πρέπει να έχει τη σημερινή (15/02) εμφάνιση επί του Ολυμπιακού το Λαύριο, όπως εξήγησε ο Χρήστος Σερέλης. Ο προπονητής των νεοφώτιστων τόνισε ότι εάν δοθεί συνέχεια σε ανάλογες εμφανίσεις, θα επιτυχθεί ο στόχος της παραμονής στη Basket League, ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε πέρα από τα καλά λόγια, χρειάζονται νίκες.
 
«Εγώ θέλω να ξεκινήσω και να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, παρά τις πολλές απουσίες που είχαμε. Μείναμε δυνατοί και συγκεντρωμένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παρουσιαστήκαμε δυνατοί και συγκεντρωμένοι αμυντικά για μεγάλο βαθμό. Υπήρξε μια καθοριστική φάση, όταν στο +6 κλέψαμε την μπάλα και δεν καταφέραμε στον αιφνιδιασμό να κάνουμε το +8 και να αναγκάσουμε τον αντίπαλό μας να πάρει τάιμ άουτ κι εμείς «ανάσες». Είναι σημαντικό ότι κρατήσαμε τον Ολυμπιακό χαμηλά στο σκορ. Αν συνεχίσουμε έτσι, πιστεύω θα πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να μείνουμε στην κατηγορία. Καλά είναι τα όμορφα λόγια, αλλά χρειαζόμαστε νίκες για να μείνουμε στην κατηγορία».
 
Για τους τραυματίες: «Ο Χάμιλτον θα μείνει για έξι εβδομάδες εκτός (σ.σ. κάταγμα επιγονατίδας). Ο Μπολντς και ο Γιανγκ θα παίξουν την Πέμπτη (18/02) κανονικά».
 
Από την πλευρά των παικτών, ο Σάκης Γιαννακόπουλος είπε: «Εμείς θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα για τους επόμενους αγώνες. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό και παρότι είχαμε απουσίες βασικών παικτών καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για 25 λεπτά. Στην άμυνα μείναμε στο πλάνο μας για περισσότερη ώρα, αλλά μετά ο Ολυμπιακός έχτισε διαφορά και δεν καταφέραμε να μειώσουμε».