Άκρως ευχαριστημένος για το ανταγωνιστικό προφίλ των παικτών του κόντρα στον Παναθηναϊκό, παρά την ήττα, φάνηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο προπονητής του Λαυρίου, στάθηκε στον παράγοντα των λαθών για το κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης με το σκορ στο 69-69, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Σάσα Τζόρτζεβιτς για τις επιδοκιμασίες του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Καλύτερα λόγια από αυτά που ακούσαμε από τον κόουτς Τζόρτζεβιτς δεν θα μπορούσαμε να ακούσουμε. Οι παίκτες μου ήταν πολύ καλοί και συγκεντρωμένοι σήμερα. Έδωσαν το 200% των δυνάμεών τους. Είχαμε καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Κολοσσού, ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια του Παναθηναϊκού και καταφέραμε να διεκδικήσουμε τη νίκη μέχρι τέλους. Ο Παναθηναϊκός έκανε 3 λάθη με το σκορ στο 69-69 αλλά δεν τα εκμεταλλευτήκαμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και κέρδισε δίκαια».
 
Ο Βαγγέλης Μπέμπης, από τη δική του πλευρά, είπε: «Ξέραμε ότι παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα και ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είμαστε μια οικογένεια και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι να πετύχουμε όλους μας τους στόχους. Κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια, όπως κάναμε και σήμερα».