Στην εμπειρία του ΠΑΟΚ απέδωσε την ήττα του Λαυρίου ο προπονητής του Χρήστος Σερέλης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Λαυρίου:

«Ο ΠΑΟΚ κέρδισε απόλυτα δίκαια. Είναι πολύ πιο έμπειρος από εμάς και ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να κερδίσει τέτοια παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο δεύτερο παιχνίδι το Σάββατο. Θέλω, επίσης, να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Φίλιππου Κεσκινίδη, ο οποίος ήταν μαζί μας για τρία χρόνια και έχασε χθες τη ζωή του».

Για το πώς γύρισε ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι: «Τον βοήθησε πάρα πολύ το σχήμα με τον Aska. Δεν είχαμε απάντηση σε αυτό το σύστημα και στη συνέχεια δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε»

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Μιχάλης Περράκης:

«Βλέπαμε το παιχνίδι σαν γιορτή γιατί ήταν η πρώτη μας συμμετοχή στα πλέι οφ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάναμε σοβαρή προετοιμασία, κάτι που νομίζω φάνηκε στο ξεκίνημα. Μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά και ήμασταν συγκεντρωμένοι σε αυτά που είχαμε πει. Παίζαμε με μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, για την οποία τα play off είναι πολύ σημαντικά. Σε κάποια στιγμή μας πίεσαν και εκεί χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, καθώς είναι πολύ δύσκολο να κυνηγάς ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει ενισχυθεί σημαντικά με τις προσθήκες των Ivan Aska και Nathan Sobey. Παλέψαμε μέχρι το τέλος, αλλά δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε για το ματς του Λαυρίου, όπου θέλουμε να δώσουμε το 101% των δυνατοτήτων μας. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι».