To Λαύριο πέτυχε την πρώτη νίκη της ιστορίας του στην Basket League, επικρατώντας στο Ζηρίνειο της Κηφισιάς με 79-82, σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής των νικητών, Χρήστος Σερέλης, στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη, μιας και η αναμέτρηση κρίθηκε στο τελευταίο σουτ, με την ομάδα του να έχει τελικά την εύνοια της τύχης και να πανηγυρίζει μια ιστορική νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Και οι δύο ομάδες σήμερα (24/10) άξιζαν τη νίκη. Το ματς κρίθηκε σε μία φάση. Θα ήταν πολύ σκληρό για εμάς να χάσουμε και τρίτο παιχνίδι στο τέλος. Η τύχη μάς βοήθησε σήμερα (24/10). Με τον Άρη την άλλη βδομάδα θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είναι μια καλή νίκη σήμερα, αν και η Κηφισιά είναι στις ομάδες που θα είναι από πάνω μας βαθμολογικά. Καλή συνέχεια εύχομαι”.

Ο Μιχάλης Περράκης, από  πλευράς παικτών, δήλωσε: “Είναι τεράστια νίκη για εμάς. Τα άλλα δύο ματς τα χάσαμε στις λεπτομέρειες. Είμαστε νεοφώτιστοι και άπειροι. Αυτή η νίκη είναι σημαντική για ολόκληρη την πόλη του Λαυρίου. Έχει γίνει τεράστια προσπάθεια για να υπάρχει αυτή η ομάδα. Τόσα χρόνια αγωνιζόμαστε για την ομάδα. Με τον Άρη θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και στόχος μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία”.