Με εξαίρεση το 2ο ημίχρονο του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό η εικόνα του Λαυρίου μόνο περιθώριο για ευοίωνες σκέψεις δεν αφήνει, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη της Basket League. Ειδικά η κακή εμφάνιση και η βαριά ήττα από την ΑΕΚ στο μικρό τελικό του Super Cup ήταν δυσκολοχώνευτη, με συνέπεια ο Χρήστος Σερέλης να χτυπήσει το καμπανάκι…

«Το μυαλό μας πρέπει να διορθώσουμε και τίποτα άλλο. Αυτό που έγινε πέρυσι έγινε από σκληρή δουλειά. Φέτος ξεκινάμε από την αρχή. Σήμερα ήμασταν πολύ κακοί, δεν υπάρχουν λόγια. Το μυαλό μας πρέπει να διορθώσουμε», δήλωσε ο προπονητής του Λαυρίου στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

ΜΟΥΡΑΤΟΣ: «ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ»

Ο Βασίλης Μουράτος δεν κρύφτηκε (ούτε αυτός) πίσω από το δάχτυλό του μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ. «Νομίζω ότι σήμερα η εμφάνισή μας ήταν απογοητευτική, παρουσιάσαμε άσχημο πρόσωπο. Θέτω ως στόχο μόνο την επόμενη προπόνηση. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα, για να έχουμε μια σεζόν αντάξια της περσινής», δήλωσε αρχικά ο αρχηγός του Λαυρίου.

Όσον αφορά στον εαυτό του και την παραμονή του στο Λαύριο, τόνισε: «Πιστεύω πως το Λαύριο είναι το καλύτερο περιβάλλον για εμένα για να έχω ανοδική πορεία. Η προσωπική βελτίωση έρχεται και μέσα από την ομαδική δουλειά. Είμαι ο αρχηγός και ο ηγέτης της ομάδας, πρέπει να ανέβω και εγώ».