Με επίσημη ανακοίνωση της η ΚΑΕ Λαύριο γνωστοποίησε την απόφαση της να ενισχύσει με διάφορους τρόπους την δράση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “Ελπίδα” και το “Όραμα Ελπίδας”, δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας θα διεξαχθεί φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ με το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών, ενώ παράλληλα οι εμφανίσεις της ομάδας θα φέρουν το λογότυπο της “Ελπίδας”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης που έχει αναπτύξει και υλοποιεί, με τιμή ανακοινώνει την απόφασή της να ενισχύσει με όλη της τη δράση τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», απόφαση την οποία αποδέχθηκε με χαρά η «ΕΛΠΙΔΑ».

Η ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ υποστηρίζει και ενισχύει με κάθε ευκαιρία αληθινές πράξεις προσφοράς και αγάπης για να χτίσει ένα ομορφότερο μέλλον για τα παιδιά εκείνα που παλεύουν με δύσκολες αρρώστιες και χάνουν την παιδικότητά τους μέσα σε νοσοκομεία. 

Στόχος της μεγάλης οικογένειας της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ (παίκτες, προπονητές, διοίκηση, φίλαθλοι) είναι όλοι μαζί να γίνουμε φορείς αγάπης, ελπίδας και δύναμης γι’ αυτά τα παιδιά και συμπαραστάτες στο έργο αγάπης των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και « Όραμα Ελπίδας».

Μερικές από τις δράσεις που θα αναλάβουμε είναι οι εξής:

• Διοργάνωση ενός Φιλανθρωπικού Αγώνα μπάσκετ που θα φέρει αντιμέτωπους το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και την ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ 
• Υλοποίηση κοινών δράσεων μεταξύ των δύο φορέων με στόχο τη συμβολή στη διάδοση του έργου της «ΕΛΠΙΔΑΣ» είτε κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας είτε εκτός
• Οι αθλητές στις αθλητικές τους εμφανίσεις θα φέρουν το λογότυπο της «ΕΛΠΙΔΑΣ»
• Οι δράσεις της «ΕΛΠΙΔΑΣ» θα προβάλλονται σε όλο το δίκτυο προβολής που διαθέτει η ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ (MME, social media)”.