Το Λαύριο μπορεί να ηττήθηκε με το βαρύ 108-39 από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, αλλά δείχνει ότι παραμένει οικογένεια, και έτι χθες (Τρίτη 10/11) το βράδυ η διοίκηση της ομάδας παρέθεσε γεύμα σε παίκτες και τεχνική ηγεσία, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Ψαρράκη να δίνει το σύνθημα νίκης για το παιχνίδι με τον Ρέθυμνο.

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ Λαύριο είναι οικογένεια και ως οικογένεια διαχειρίζεται και τις μεγάλες νίκες και τις βαριές ήττες!

Με μπροστάρη, τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Ψαρράκη, το βράδυ της Τρίτης (10/11) όλη η ομάδα έδωσε το “παρών” σε γνωστό εστιατόριο της πόλης όπου διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες δείπνησαν μέσα σε οικογενειακό κλίμα, αφήνοντας πίσω τους την πρόσφατη αναμέτρηση στο ΣΕΦ απέναντι στον ΟΣΦΠ και στρέφοντας το βλέμμα τους στη μάχη του Σαββάτου (14/11, 5 μ.μ.) με τον ΑΓΟΡ.

“Θέλω να καλέσω προσωπικά τον κόσμο του Λαυρίου να έρθει στο γήπεδο το Σάββατο στον αγώνα με τον ΑΓΟΡ και να τους διαβεβαιώσω ότι όλοι όσοι ανήκουμε στην οικογένεια του συλλόγου θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να είναι περήφανοι για την ομάδα τους! Ξέραμε από την αρχή ότι ο δρόμος μας δεν θα ήταν εύκολος αλλά σε αυτόν εδώ τον τόπο έχουμε μάθει να πολεμάμε. Είμαι πολύ αισιόδοξος κι ακόμη περισσότερο αποφασισμένος να πετύχουμε!”, τόνισε ο Γιάννης Ψαρράκης δίνοντας το σύνθημα για τη νίκη απέναντι στους Κρητικούς.