Ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Λαύριο, Βαγγέλης Βώδινας, στον οποίο αφιερώθηκε η νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών για τον χαμό της μητέρας του, ευχαρίστησε όλη την οικογένεια της ομάδας για τη συμπαράστασή της, ενώ κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο για τον αγώνα με τα Τρίκαλα (02/04), ώστε να έρθει η νίκη, που θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή των νεοφώτιστων στη Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «To δικό του «ευχαριστώ» για τη στήριξη της ομάδας στις δύσκολες προσωπικές στιγμές που πέρασε και παράλληλα το δικό του κάλεσμα στον κόσμο του Λαυρίου στο φιλικό ανθρωπιάς με την ΑΕΚ, αλλά και στον «τελικό» με τα Τρίκαλα, θέλησε να εκφράσει ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Λαύριο, Βαγγέλης Βώδινας: «Θέλω να πω από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της ομάδας για τη συμπαράστασή τους στην απώλεια της μητέρας μου, αλλά και για το ότι αφιέρωσαν στη μνήμη της τη νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών. Το Λαύριο είναι οικογένεια και το αποδεικνύει σε κάθε περίσταση.
 
Θέλω να καλέσω προσωπικά τον κόσμο του Λαυρίου να γεμίσει το γήπεδο τόσο στο φιλικό της προσεχούς Τετάρτης (30/03) με την ΑΕΚ όσο και στη μεγάλη μάχη του ερχόμενου Σαββάτου(02/04) με τα Τρίκαλα! Το παιχνίδι της Τετάρτης (30/03) είναι ένα μεγάλο στοίχημα για όλο το Λαύριο ώστε να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην περιοχή μας και να δείξουμε τι σημαίνει ανθρωπιά και αλληλεγγύη. Το Σάββατο (02/04) η ομάδα δίνει το τελευταίο της εντός έδρας ματς για φέτος και με νίκη θα καταφέρουμε αυτό που κάποιοι θεωρούσαν ακατόρθωτο: Να παραμείνουμε στην Α1! Ελάτε λοιπόν στο γήπεδο να το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, όπως βαδίσαμε όλη τη σεζόν, χέρι χέρι».