Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Λαυρίου αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας, και το πως μπορούν οι φίκοι της ομάδας της Ανατολικής Αττικής να τα προμηθευτούν.

Αναλυτικά

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για τα φιλικά παιχνίδια θα ξεκινήσει από σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στις 8:30 μ.μ στην συγκέντρωση της ομάδας στο Μηχανουργείο Λαυρίου.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων και λόγω της ήδη απρόσμενης ζήτησης φροντίστε να προμηθευτείτε την προσωρινή κάρτα διαρκείας από εκεί και τις επόμενες ημέρες από τα γραφεία του συλλόγου μας στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου.

Όλα τα εισιτήρια θα είναι ηλεκτρονικά, ονομαστικά και αυστηρώς προσωπικά και όλες οι θέσεις αριθμημένες όπως ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία. Για το λόγο αυτό θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος όπου θα πρέπει να αναγράφονται υποχρεωτικά όλα τα στοιχεία του κατόχου.
Για τη διευκόλυνσή σας μπορείτε να τυπώσετε την φόρμα και να την έχετε συμπληρωμένη. Αν αυτό δεν είναι δυνατόν θα σας βοηθήσουν οι άνθρωποι του συλλόγου, αρκεί να έχετε διαθέσιμα τα στοιχεία που απαιτούνται.
Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να επιλέξετε τη θέση που επιθυμείτε και να τη δεσμεύετε με την καταβολή του αντίστοιχου τιμήματος.
Μετά από λίγες ημέρες θα παραλάβετε τη τελική κάρτα με τα στοιχεία σας τυπωμένα.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για τις τιμές και κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας καθώς και για τις ώρες προπώλησης στα γραφεία της ομάδας μας θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.
Ευχαριστούμε για τη συγκινητική στήριξη σας ως τώρα.

Έτσι φτάσαμε στην κορυφή. Έτσι συνεχίζουμε!