Σε ναυάγιο κατέληξαν οι επαφές του Λαυρίου με την Κύμη. Το Λαύριο ήθελε να πάρει τη θέση της ομάδας της Εύβοιας στην Α1. Το Λαύριο είχε υποβιβαστεί στη Α2, αλλά περίμενε μήπως και γίνει η αναδιάρθρωση της Basket League και γλιτώσει. Η προκήρυξη όμως, Εθνικών Εκλογών για τις 7 Ιουλίου τίναξε το όλο θέμα στον αέρα, καθώς δεν υπάρχουν οι προθεσμίες για να γίνει η αναδιάρθρωση φέτος και μόνο αν γίνει ένα θαύμα θα γίνει αναδιάρθρωση από τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις βουλευτικές εκλογές.

Το Λαύριο είχε προσεγγίσει την Κύμη και προσπαθούσε να πάρει την θέση της στη κατηγορία. Ο πρόεδρος του Λαυρίου, Γιάννης Ψαρράκης, όμως, αποκάλυψε μέσα από την σελίδα του στο Facebook ότι το «deal» χάλασε, και οι επαφές δεν κατέληξαν σε συμφωνία, καθώς η Κύμη θέλει να μείνει στην Α1 και ο πρόεδρος των Ευβοιωτών είπε ότι η ομάδα θα συνεχίσει να παίζει στην μεγάλη κατηγορία.

Ετσι το Λαύριο βρίσκεται για την ώρα στην Α2 αν και η διοίκηση κάνει ό,τι μπορεί για να βρεθεί λύση.

Αναλυτικά το μήνυμά του Γιάννη Ψαρράκη στην σελίδα του στο Facebook:

«Για όλους τους φίλους της ομάδας ενημερώνω ότι οι συζητήσεις με τη διοίκηση της ΚΑΕ Κύμης δεν τελεσφόρησαν. Η απάντηση του κου. Θεοδώρου ήταν ξεκάθαρη ότι ΔΕΝ παραχωρεί τη θέση του άρα συνεχίζει κανονικά στην Α1.

Για τις περαιτέρω εξελίξεις θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας!!!!»

 

ΤΟ POST ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΨΑΡΡΑΚΗ