Πιο υπερήφανος για την ομάδα του δεν μπορεί να υπήρξε ποτέ ο Γιάννης Ψαράκης. Ο ιδιοκτήτης του Λαυρίου δυσκολευόταν ακόμα και να αρθρώσει λέξη από τη συγκίνηση, μιλώντας στην ΕΡΤ, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

«Δεν ξέρω αν το περίμενα… Καλά, δεν μπορώ να πω και πολλά σήμερα… Πάμε παρακάτω», ήταν τα πρώτα σχόλια που έκανε ο Ψαράκης, εμφανώς βουρκωμένος μετά τη μεγάλη, την ιστορική νίκη της ομάδας του. «Η ένταση ήταν πολύ μεγάλη, ειδικά από τη στιγμή που καταλάβαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Αυτό το συναίσθημα δεν ξεπληρώνεται με τίποτα», τόνισε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ.

«Εμείς ακολουθήσαμε ένα μοντέλο, το οποίο επιτέλους άρχισαν να το βλέπουμε στη λίγκα. Δεν πάμε σε σίγουρες λύσεις, δεν πάμε σε ακριβές λύσεις. Προσπαθούμε να δημιουργούμε ομάδες με ισοσκελισμένο προϋπολογισμό. Αυτό έχει πολλά ρίσκα, χρειάζεται πολύ ταλέντο και το ταλέντο έχουν αποδείξει ότι το έχουν όλοι οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτή την ομάδα. Εγώ είμαι ο τελευταίος από αυτούς», υπογράμμισε ο Ψαράκης.

«Πολλά συγχαρητήρια στον Χρήστο Σερέλη και όλα τα παιδιά. Τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι. Μπορείς να ονειρεύεσαι χωρίς κανόνες και χωρίς όρια. Αυτή είναι και η μαγεία του ονείρου άλλωστε. Και είναι το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να σου στερήσει κανείς. Ό,τι αγαπάς, σου δημιουργεί τέτοια συναισθήματα, είτε θετικά, είτε αρνητικά».