Ο Σωκράτης Ψαρόπουλος έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, υπογράφοντας συμβόλαιο με το Λαύριο, και χθες (7/9) είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει το νέο Παναθηναϊκό, πέφτοντας παράλληλα και «θύμα» του εξαιρετικού μπλοκ του Μάικ Τζέιμς.

Ο 24χρονος εκρηκτικός γκαρντ μίλησε στο basketblog.gr για την άποψη του για τον Παναθηναϊκό που χτίζει ο Αργύρης Πεδουλάκης, τονίζοντας ότι οι «πράσινοι» είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα: «Δεν είναι ανάγκη να πει κάποιος πολλά λόγια τον Παναθηναϊκό. Η συγκεκριμένη ομάδα είναι φτιαγμένη για σπουδαία πράγματα. Στο παιχνίδι που παίξαμε ήταν σαφώς πιο αθλητικοί από εμάς και σαφώς πιο έτοιμοι με την διαφορά δυναμικότητας να είναι ορατή σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού».

Ποια ήταν η πρώτη γνώμη σου για τους Τζέιμς, Νίκολς και Ρίβερς: «Εξαιρετικοί, ο Τζέιμς είναι ταχύτατος και αποτελεσματικός. Και οι τρεις μαζί θα είναι βαρόμετρο για τον Παναθηναϊκό και θα δίνουν λύσεις και στις δυο πλευρές του παρκέ. Αυτή είναι η πρώτη εντύπωση, όσο μπορεί να καταλάβει κάποιος από ένα παιχνίδια. Νίκολς και Ρίβερς «πυροβολούν» από την περιφέρεια, φτιάχνοντας ένα «φονικό» δίδυμο»

Για την παρουσία του Μπουρούση: «Ο Μπουρούσης είναι ένας από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη, και μπορεί να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο, είναι ηγέτης και μέσα και έξω από αυτό. Ήταν εξαιρετικός, βοηθώντας σε όλους τους τομείς».

Για το Λαύριο και την προετοιμασία της ομάδας του: «Βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, και μέσα από τα φιλικά βλέπουμε τα λάθη μας και τα βελτιώνουμε. Θέλουμε πολύ δουλεία ακόμα αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα εμφανιστούμε πανέτοιμοι για την πρόκληση της Basket League».