Την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας του Β’ Γύρου της Basket League γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωση της η ΚΑΕ Λαύριο, προσφέροντας μάλιστα στους κατόχους και δύο προσκλήσεις δωρεάν για δύο ετνός έδρας αγώνες της επιλογής τους (πλην του αγώνα με τον Ολυμπιακό).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

“H KAE ΛΑΥΡΙΟ ανακοινώνει τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος BASKET League ΣΚΡΑΤΣ 2015-2016 στις προνομιακές τιμές των 50€ για τα απλά και 100€ για VIP.

Επίσης οι ήδη κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν 2 προσκλήσεις δωρεάν για 2 αγώνες της επιλογής τους (πλην του αγώνα με τον Ολυμπιακό) ίδιας θέσης με τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν.

Στον 2ο γύρο η ομάδα μας φιλοξενεί τον τρεις φορές πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, την Καβάλα, την Κηφισιά, τον Κολοσσό Ρόδου, τον Αρκαδικό, τον Απόλλων Πατρών, τα Τρίκαλα”.

Παράλληλα η ΚΑΕ Λαύριο ενημέρωσε τον κόσμο πως με την αγορά εισιτηρίου για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Κόροιβο (09/01) για την 13η αγωνιστική της Basket League, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν και το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας απέναντι στην Καβάλα (16/01, 17.00)”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

“Με ένα εισιτήριο… δύο αγώνες της ΚΑΕ Λαύριο! Γίνε ο «έκτος παίκτης» της ομάδας σου! Στήριξε με την παρουσία σου και τη φωνή σου το «ΛΑΥΡΙΟ» στους επόμενους δύι κρίσιμους εντός έδρας αγώνες απέναντι στον Κόροιβο και την Καβάλα.‪ #‎ΚΑΕΛΑΥΡΙΟ ‪#‎LavrioBC Όσοι φίλαθλοι του «ΛΑΥΡΙΟΥ» αγοράσουν εισιτήριο για το παιχνίδι με τον Κόροιβο (Σάββατο 09/01) θα δουν δωρεάν το παιχνίδι με την Καβάλα (16/01) από την ίδια θέση, προσκομίζοντας στα γραφεία της ΚΑΕ το εισιτήριο. Με τον τρόπο αυτό όσοι επιλέξουν την προσφορά, στην τιμή του ενός θα δουν τα δύο καθοριστικά παιχνίδια της σεζόν. Δεν πρέπει να λείπει κανείς!”.