Στη χώρα μας βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (07/01) το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Λαυρίου και άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Μάρκο Κέσελ.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη ολοκλήρωσε το μεταγραφικό “μπαμ”, προσθέτοντας μία πολύ ποιοτική λύση στο ρόστερ της ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα της Basket League, ανακοινώνοντας από χθες (06/01) την απόκτηση του Σέρβου φόργουορντ. Από το απόγευμα της Πέμπτης (07/01) ο Κέσελ βρίσκεται μάλιστα και επί ελληνικού εδάφους, με τους ανθρώπους της ΚΑΕ να υποδέχονται τον παίκτη στο “Ελ.Βενιζέλος”, προσφέροντας του ένα κασκόλ του συλλόγου, καθώς επίσης και την φανέλα της ομάδας, με την οποία θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής.

Οι διοίκηση των “νεοφώτιστων” πλέον θα ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να ολοκληρωθεί άμεσα η έκδοση του δελτίου του παίκτη, ευελπιστώντας ο Σέρβος να μπορέσει να είναι διαθέσιμος από το πρώτο κιόλας παιχνίδι που ακολουθεί για το Λάυριο απέναντι στον Κόροιβο στα πλασία της 13ης αγωνιστικής της Basket League (10/1, 17.00).

Ο Σέρβος φόργουορντ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξη του τόνισε: “Eίμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι ξανά στην Ελλάδα και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κάθε ομάδα, κάθε ματς είναι για μένα μία πρόκληση και θέλω πάντα να νικάω. Είμαι συγκινημένος που θα παίξω σε μία πόλη, η οποία είχε βοηθήσει την πατρίδα μου και συγκεκριμένα την πόλη, Αλέξινατς, στη διάρκεια του πολέμου. Θέλω να ανταποδώσω με τον τρόπο μου αυτή τη βοήθεια”.