Τα διαδικαστικά για τη συμμετοχή του Λαυρίου στην Basket League της σεζόν 2022-23 διευθετήθηκαν. Όπως ανακοίνωσε σήμερα (15/9) η ΚΑΕ, επικυρώθηκε ο φάκελος που κατέθεσε το Λαύριο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, παίρνοντας λοιπόν αυτομάτως την άδεια να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα.

Η επόμενη σεζόν θα είναι η 8η στη σειρά για το Λαύριο στην Basket League, όπου προβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του το 2015, χάρις στην 3η θέση που είχε κατακτήσει τότε στο πρωτάθλημα της Α2.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη σημερινή συνεδρίασή της χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΚΑΕ Λαύριο Megabolt εξετάζοντας το φάκελο που κατατέθηκε ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, επικυρώνοντας έτσι και τυπικά τη συμμετοχή της ομάδας μας στη Basket League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι συντονισμένες και άοκνες προσπάθειες του Προέδρου της ΚΑΕ Βαγγέλη Βώδινα και, δευτερευόντως, του επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας Άρη Λυχναρά απέδωσαν καρπούς, με την ομάδα μας να ξεκινάει την 8η σεζόν της στη !».

Tags:
Λαύριο