To Λαύριο ετοιμάζεται για την “παρθενική” του εντός έδρας αναμέτρηση στην Βasket League. H ομάδα του Χρήστου Σερέλη θα υποδεχτεί την ΑΕΚ(18/,17.00) και θα παλέψει για την πρώτη της νίκη, μετά την “οριακή” ήττα της πρεμιέρας με αντίπαλο την Καβάλα.

Ο Νίκος Μπάρλος, μίλησε, μέσα από το προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ και την ιστορική της σημασία για τον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Μετά την πρεμιέρα κόντρα στην Καβάλα έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα παιχνίδι με ιστορική σημασία για το Λαύριο, καθώς είναι το πρώτο εντός έδρας. Είμαι σίγουρος ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο καθώς ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και διψάει για μπάσκετ.

Η ΑΕΚ είναι το μεγάλο, το αδιαφιλονίκητο φαβορί κι εμείς αυτό που υποσχόμαστε είναι πως θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ανταποκριθούμε στις περιστάσεις των στιγμών.

Είμαστε ΟΜΑΔΑ και αυτό θέλουμε να αποδεικνύουμε κάθε φορά στο παρκέ, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Ξέρουμε τις αδυναμίες μας, δουλεύουμε πολύ σκληρά πάνω σε αυτές και βλέποντας τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και τη διάθεση όλων των παιδιών, είμαι 100% σίγουρος ότι θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι»