Εύκολο απόγευμα είχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στο Λαύριο ο οποίος επικράτησε με 93-68 και παραμένει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Franke με 30 πόντους και 6 ριμπάουντ ενώ από πλευράς ηττημένων ξεχώρισε ο Langevine με 18.

Ξεκίνημα της αναμέτρησης και ο ΠΑΟΚ με όπλο την άμυνα του κατάφερε από νωρίς να ανοίξει το ρυθμό του παιχνιδιού και να προηγηθεί με 22-8 και πρωταγωνιστές στην επίθεση τους Franke και Riley. Το Λαύριο αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει στους εννέα με ένα εντυπωσιακό τρίποντο του Νικολαίδη στν εκπονή του πρώτου δεκαλέπτου (26-17). Ένα σερί 9-0 όμως των γηπεδούχων στη δεύτερη περίοδο άνοιξε και πάλι τη διαφορά και με το Λαύριο να μετράει συνολικά 1/11 τρίποντα. Ο Franke είχε βρει για τα καλά επιθετικό ρυθμό και το ημίχρονο έκλεισε στο 57-32.

Το δεύτερο μέρος συνέχισε με τον ίδιο ακριβώς ρυθμό. Από πλευράς φιλοξενούμενων ο Langevine προσπαθούσε μόνος του ενώ ο ΠΑΟΚ είχε επιθετικό πλουραλισμό. Ο Καμπερίδης έφτασε τα τέσσερα τρίποντα για το 79-49 και η ψαλίδα φαινόταν δύσκολο να μπορέσει να κλείσει ως το τέλος. Ο κόουτς Λυκογιάννης άνοιξε το ροτέισον, έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες και το παιχνίδι έληξε με τον ΠΑΟΚ να έχει ένα άνετο απόγευμα.

Τα δεκάλεπτα: 26-17, 57-32, 79-51, 93-68.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.