Η Κύμη συνεχίζει ακάθεκτη την μεταγραφική της αντεπίθεση. Η ομάδα της Εύβοιας μετά τους Ρόντερικ Κάμφορ και Στέλιο Πουλιανίτη έκλεισε (την μεταγραφή ανακοίνωσε πριν την Κύμη η εταιρεία που εκπροσωπεί τον παίκτη) και τον 29χρονο (2.02μ.) Αμερικανό φόργουορντ Ντιβόν Ουάσιγκτον, ο οποίος θεωρείται ένας δυνατός και εκρηκτικός παίκτης, που έχει την ταμπέλα του «dunker» και κάνει τα… στεφάνια να αναστενάζουν με τα καρφώματά του. Ο νέος παίκτης της Κύμης είναι ένας αθλητικός φόργουορντ, που μπορεί να σουτάρει καλά από τα 6.75μ., έχει έφεση στο ριμπάουντ και μπορεί αν μοιράσει ασίστ.

Η καριέρα του

Ο Ντιβόν Ουάσιγκτον είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Οhio. Στην τελευταία του σεζόν στους Bobcats το 2011 είχε μ.ο. 13.35 πόντους, 4.16 ριμπάουντ, 1.06 κλεψίματα. Είναι γυρολόγος, καθώς έχει παίξει μπάσκετ σε διάφορα σημεία του… ορίζοντα. Εχει παίξει στην Τουρκία (Gelisim Koleji), την Ουρουγουάη (Bohemios), την Αυστρία (WBC Raiffeisen), την Φινλανδία (Kauhajoen Karhu), έμεινα για αρκετά χρόνια στην Ιαπωνία, όπου φόρεσε τις φανέλες των Kumamoto Vorters Hyogo Storks, Shinshu Brave Warriors Nagano.

Πέρσι έπαιζε στην Βουλγαρία με την Balkan Botevgrad. Αγωνίστηκε σε 34 ματς με την ομάδα στο πρωτάθλημα και είχε μ.ο. 14.2 πόντους (με 40.2% στα τρίποντα και 58.5% στα δίποντα), 7 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ, 1.7 κλεψίματα.

Ο ΝΤΙΒΟΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ