Η διοίκηση της Κύμης ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, ότι η ομάδα θα δώσει δύο τελευταία φιλικά στο γήπεδο «Νίκος Μαρίνος» πριν τις αλλαγές που θα γίνουν, ώστε να είναι έτοιμο για τα παιχνίδια της Basket League. Τα φιλικά παιχνίδια θα γίνουν την Τετάρτη (14/9,19:00) και την Πέμπτη (15/9,19:00) απέναντι στην Πρωταθλήτρια Κύπρου ΑΕΚ Λάρνακας η οποία να θυμίσουμε ότι θα συμμετάσχει στο Basketball Champions League της FIBA.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Η ομάδα μας επιστρέφει στην Κύμη για δύο μεγάλα φιλικά παιχνίδια!

Την Τετάρτη και την Πέμπτη η Κύμη SEAJETSαποχαιρετά το γήπεδο στο οποίο μεγαλούργησε τα προηγούμενα χρόνια, το κλειστό «Νίκος Μαρίνος», στο οποίο θα ξεκινήσουν εργασίες για να αλλάξει μορφή και να γίνει λειτουργικό για την Basket League. Αντίπαλος μας και …καλεσμένη μας στο «αποχαιρετιστήριο πάρτι» η πρωταθλήτρια Κύπρου, ΑΕΚ Λάρνακας, που θα συμμετάσχει φέτος στο FIBA Basketball Champions League.

 H ΑΕΚ Λάρνακας ή αλλιώς Πετρολίνα ΑΕΚ, έχει καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα Κύπρου τα τελευταία δύο χρόνια, έχοντας κάθε χρόνο πολύ υψηλό μπάτζετ. Σίγουρα η βάση στο παιχνίδι της είναι οι πολύ καλοί ξένοι της, με τον έμπειρο Primoz Brezec  να ανανεώνει από την περσινή χρονιά, ενώ οι Dijon Thompson, Anthony Hickey, Tyrell Biggs, Alex Harris και Shaquille Goodwin προστέθηκαν φέτος στο ρόστερ. Αυτές τις ημέρες η ΑΕΚ Λάρνακας βρίσκεται στην Ελλάδα για μια σειρά φιλικών που θα την βοηθήσουν να προετοιμαστεί κατάλληλα για την έναρξη του Champions League. Αρχικά αντιμετώπισε την ΑΕΚ παίρνοντας μάλιστα την νίκη, ενώ στο 2ο φιλικό ήρθε ισόπαλη με το Ψυχικό.

Είναι πολύ σημαντικό στα παιχνίδια της Τετάρτης και της Πέμπτης το κλειστό της Κύμης να είναι κατάμεστο, έτσι ώστε η ομάδα μας να δώσει εκεί την τελευταία «παράσταση» της με τον τρόπο που πρέπει. Έτσι όπως ήταν σε κάθε παιχνίδι τα προηγούμενα χρόνια, όταν ο ΓΣ Κύμης μαζί με τους φιλάθλους του έγραψαν ιστορία, παίρνοντας την μία άνοδο μετά την άλλη! Σας περιμένουμε λοιπόν!

 Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την Τετάρτη 14/9 στις 19:00 και την Πέμπτη 15/9, επίσης στις 19:00, με το εισιτήριο εισόδου να έχει οριστεί στα 5 Ευρώ.