Αναλυτικά τα όσα είπε ο νεαρός τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα των Ευβοιωτών:

«Το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League αρχίζει για τις περισσότερες ομάδες σήμερα (07/10), αλλά εμείς έχουμε ακόμα δύο ημέρες μπροστά μας καθώς παίζουμε Δευτέρα (08/10). Με την ευκαιρία, λοιπόν, θέλω να ευχηθώ καλή αρχή και καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες και σε όλους τους συντελεστές του φετινού πρωταθλήματος. Πρωτίστως όμως θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές, αφού αυτό είναι το σημαντικότερο στον αθλητισμό. Για να αναφερθώ τώρα στην ομάδα μου, τον Γ.Σ. Κύμης, εμείς καλούμαστε να ξεκινήσουμε την φετινή μας πορεία με ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Απέναντί μας θα είναι η ομάδα του Λαυρίου, η οποία την περσινή σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία και κατάφερε να μπει στα πλέι οφ, ενώ και για φέτος έχει θέσει το ίδιο υψηλούς στόχους».

Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του:  «Η προετοιμασία μας όλο αυτό το διάστημα, ειδικά μετά το ματς του Κυπέλλου στη Λάρισα, κύλησε με βάση αυτό το παιχνίδι. Μπορώ να πω ότι μαζί με τους συνεργάτες μου είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τον τρόπο που δούλεψαν τα παιδιά μας και θα πάμε τη Δευτέρα στο Λαύριο για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό από το παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρο ότι τίποτα δεν κερδίζεται ή χάνεται από την πρώτη αγωνιστική. Σίγουρα όμως ένα θετικό αποτέλεσμα θα μας δώσει πολλά στον τομέα της αυτοπεποίθησης για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος: «Θεωρώ ότι κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά είναι εξίσου σημαντική. Η δική μας επιθυμία είναι να καταφέρουμε να δείχνουμε μια μαχητική και ανταγωνιστική εικόνα με όποιον αντίπαλο και να παίζουμε, είτε μέσα στην έδρα μας είτε εκτός έδρας. Δεν υπάρχει κανένα άγχος για την επερχόμενη αναμέτρηση, αντιθέτως υπάρχει μεγάλη προσμονή, ανυπομονησία και ενθουσιασμός για την έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτόν τον ενθουσιασμό θέλουμε να καταθέτουμε στο παρκέ σε όλα τα ματς και με αυτήν την προϋπόθεση πιστεύω ότι στο τέλος ο απολογισμός μας θα είναι θετικός».