Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην Κύμη Seajets με τον Τζέικ Ο’ Μπράιεν, ο οποίος αποκτήθηκε από τον πρωταθλητή Κύπρου, Κεραυνό Στροβόλου, θα λυθεί από το “νησί της Αφροδίτης” και θα έχει το όνομα… Ντεβόντα Κάισερ!

Ο επιβλητικός Αμερικανός πάουερ φόργουορντ κλέβει την παράσταση φέτος στο κυπριακό πρωτάθλημα με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου του Νικόλα Παπαδόπουλου, όπου σημειώνει κατά μέσο όρο 13.6 πόντους, μαζεύει 13.8 ριμπάουντ και κάνει 2.8 κοψίματα ανά αγώνα. Τα πλούσια αθλητικά του προσόντα και η ικανότητα που έχει στο ανοιχτό γήπεδο ενθουσίασαν τον Γιάννη Καστρίτη και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Basketblog.gr οι δύο πλευρές είναι μια… ανάσα από το να δώσουν τα χέρια.

Οι Κουμιώτες θέλουν να ενισχύσουν τη φροντ λάιν τους και ο ταλαντούχος παίκτης της ΕΝΠ είναι προ των πυλών! Εντός των επόμενων ωρών ίσως και να έχουν οριστικοποίηση της μεταγραφής του, που θα δημιουργήσει μια μίνι… κυπριακή παροικία, μετά την έλευση και του πρώην σταρ της ΑΕΚ Λάρνακας και του ΑΠΟΕΛ, Θαντ ΜακΦάντεν.