Μετά από μία σειρά δυνατών προπονήσεων, στις οποίες υπήρξε ένα «διάλειμμα» με την άνετη επικράτηση επί του Περιστερίου, το τεχνικό επιτελείο της Κύμης θέλησε να δώσει ξανά στους παίκτες, την ευκαιρία να χαλαρώσουν. Αυτή την φορά, φρόντισαν να κάνουν αποθεραπεία… με άρωμα Ινδίας, με τους «Κουμιώτες» να ακολουθούν μάθημα yoga.

Η επιλογή του γυμναστή της ομάδας, Δημήτρη Πασπαλά, βρήκε εφαρμογή στην καθηγήτρια yoga και pilates, Σοφία Μαυροπούλου, η οποία ανέλαβε την πραγματοποίησε του ξεχωριστού «ξεμουδιάσματος» για το σύνολο του Βασίλη Μπρατσιάκου.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Οι παίκτες του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης συνεχίζουν την σκληρή προετοιμασία για να εμφανιστούν πανέτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το τεχνικό επιτελείο φροντίζει βέβαια να καταρτίζει το πρόγραμμα της προπόνησης με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να υπάρχουν στιγμές χαλάρωσης και αποσυμφόρησης.

Κινούμενος προς αυτήν την κατεύθυνση, ο γυμναστής της ομάδας κ. Δημήτρης Πασπαλάς επέλεξε οι σημερινές διατατικές ασκήσεις και το χαλάρωμα να έχουν άρωμα …Ινδίας. Συγκεκριμένα, με την λήξη της προπόνησης τους παίκτες περίμενε μια έκπληξη, αφού αντί για τις καθιερωμένες διατάσεις, παρακολούθησαν μάθημα yoga, μιας μεθόδου που προέρχεται από την ινδική παράδοση. Και επειδή τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη, το μάθημα παρέδωσε η Σοφία Μαυροπούλου, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και πιστοποιημένη yoga & pilates instructor. 

Οι παίκτες έδειξαν ενθουσιασμένοι, ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες της κυρίας Μαυροπούλου και έδειξαν στο τέλος της ημέρας να έχουν αποβάλλει πολύ από το συσσωρευμένο στρες. Άλλωστε η yoga εκτός από μέθοδος εκγύμνασης, βοηθά στο να βρεθεί ισορροπία ανάμεσα στο σώμα και το πνεύμα, με αποτέλεσμα την αποβολή του άγχους. Περιμένουμε το επόμενο «τρικ» του τεχνικού επιτελείου, για να μην γίνει σε καμιά περίπτωση πληκτική η προετοιμασία».