Η Κύμη δεν τα κατάφερε κόντρα στο Ρέθυμνο, με τον τεχνικό της ομάδας, Βασίλη Μπρατσιάκο να μην μετανιώνει για τις επιλογές που έκανε.

Αναλυτικά τι ανέφερε στην συνέντευξή Τύπου:

«Νομίζω ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα ήμασταν μέσα στην τακτική μας. Ελέγχαμε το παιχνίδι. Δύο φορές που κατάφερε να μας ξεφύγει το Ρέθυμνο εμείς πλησιάσαμε και το περάσαμε. Νομίζω, όμως, ότι από το 33’ και μετά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας χωρίς λόγο, ενώ μέχρι εκείνο το σημείο παίζαμε πολύ καλή άμυνα. Δεν καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε τα πικ εν ρολ του Τάλτον κι αυτό μας δημιούργησε πολλά κενά, τα οποία εκμεταλλεύτηκε με καλές πάσες και το 10/12 τρίποντα στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω πως ήταν καταλύτης για την έκβαση του παιχνιδιού υπέρ του Ρεθύμνου. Αυτό το εξωφρενικό ποσοστό στα τρίποντα δείχνει πως αποτελεί πολύ μεγάλη επιτυχία της ομάδας μου που «πάλεψε» μέχρι τέλους.

Σε ερώτηση για το εάν θα άλλαζε κάτι,αν μπορόυσε, ξεκαθάρισε:

«Είχαμε υποσχεθεί πως θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε αυτή τη νίκη, γιατί εάν τα καταφέρναμε θα ήταν τεράστιας σημασίας, βάζοντάς μας με το… ενάμισι πόδι στην παραμονή στην κατηγορία. Εάν γυρνούσαμε το χρόνο πίσω θα επέλεγα την ίδια τακτική. Υπάρχουν κάποιοι ακόμα «τελικοί», αρχής γενομένης από το ματς με τον Κολοσσό, το οποίο είναι ένα ματς «ζωής ή θανάτου». Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σηκώσουμε το κεφάλι και να στρωθούμε στη δουλειά. Πρέπει από κάθε νίκη και ήττα να κοιτάς και τα καλά και τα άσχημα. Κρατάμε τα καλά και πορευόμαστε για το επόμενο παιχνίδι»

Ο Τζέισον Καντί, μιλώντας από την πλευρά των παικτών,σχολίασε:

«Παίξαμε καλά, αλλά όχι τόσο ώστε να πάρουμε τη νίκη. Το Ρέθυμνο πέτυχε 16 τρίποντα και ήταν πολύ δύσκολο να αποφύγουμε την ήττα. Επιστρέψαμε στο παιχνίδι, αλλά ήταν πολύ αργά»