Η Κύμη προχωράει το σχεδιασμό της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που προμηνύεται ακόμη πιο απαιτητική και σύμφωνα με πληροφορίες του Basketblog, ο προπονητής της, Γιάννης Καστρίτης, θέλει να δυναμώσει κι άλλο τον ελληνικό της κορμό, έχοντας πολύ ψηλά στη λίστα του για την περιφερειακή γραμμή και την περίπτωση του Νίκου Στυλιανού.

Ο διεθνής Ελληνοκύπριος φόργουορντ ξεκίνησε την περασμένη χρονιά στην Stoiximan.gr Basket League με τη φανέλα του Φάρου Λάρισας, απ’ όπου αποχώρησε μεσούσης της σεζόν και έκανε το μεγάλο άλμα για το λιθουανικό πρωτάθλημα, όπου δικαιώθηκε πανηγυρικά για την επιλογή του. Εκεί βρήκε χώρο και χρόνο σε ένα υψηλό και άκρως ανταγωνιστικό επίπεδο, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις με την Τζούκαγια. Σε 13 συμμετοχές στη Λιθουανία, είχε κατά μέσο όρο 11,5 πόντους με το εξωπραγματικό ποσοστό 54% στα σουτ τριών πόντων και ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αναλαμβάνοντας παράλληλα και δύσκολες αποστολές στην άμυνα.

Οι Κουμιώτες τον έχουν ψηλά στη λίστα τους και σκέφτονται να τον κάνουν δικό τους, αν και η περίπτωσή του δεν είναι τόσο εύκολη, λόγω των υψηλών επιδόσεων που είχε πέρυσι, αλλά και των σημαντικών προοπτικών που ανοίγονται μπροστά του. Ο Στυλιανού βαδίζει πλέον στην ώριμη ηλικία των 30 ετών, έχοντας περάσει από τον ΑΠΟΕΛ, την ΑΕΚ Λάρνακας, το Ρέθυμνο, την Καβάλα, τον Κόροιβο, τον ΟΦΗ και στο διάστημα 2015-2017 αγωνίστηκε ως πρωταγωνιστής στον Κεραυνό Στροβόλου.