Ο Κέβιν Ουέαρ έφτασε μια ανάσα πριν λίγο καιρό από την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η Κύμη έψαχνε έναν ξένο γκαρντ για να ενισχύσει την γραμμή των κοντών της και χτύπησε την πόρτα του. Και όχι άδικα.

Ο 26χρονος παίκτης είχε αφήσει εξαιρετικό δείγμα γραφής στο ελληνικό πρωτάθλημα από την θητεία του στον ΓΣΛ Φάρο την περασμένη σεζόν. Ο Αμερικανός έπαιξε 8 ματς πέρσι στην Α1 με τους Θεσσαλούς και είχε μέσο όρο 12.38 πόντους (με 39.7% στα δίποντα και 33.3% στα τρίποντα), 4.5 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ, 1.5 κλεψίματα.

Ο σύλλογος της Εύβοιας τα βρήκε με τον παίκτη, αλλά τελικά ο Ουέαρ ακύρωσε την συμφωνία. Ο Αμερικανός αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά για το τι έγινε και δεν τήρησε το deal με την Κύμη,

Ο Ουέαρ απολογήθηκε στην ομάδα της Εύβοιας μέσω γραπτής του δήλωσης που έστειλε στο Basketblog και στην οποία εξηγεί το γιατί είπε «όχι» την τελευταία στιγμή στην Κύμη:.

Αναλυτικά η δήλωση του Κέβιν Ουέαρ:

«Θέλω να απολογηθώ στην ομάδα της Κύμης, στην διοίκηση, στο σταφ αλλά και στην ελληνική κοινότητα. Ξέρω ότι έπρεπε να παίξω για σας, και ήμουν ενθουσιασμένος που θα αποτελούσα μέρος της ομάδας, αλά συγκεκριμένες περιστάσεις με τον νεογέννητο γιο μου και την οικογένειά μου, με ανάγκασαν να μην μπορέσω να έρθω. Δεν είχα καμία πρόθεση να μην παίξω στην Ελλάδα για σας, αλλά έγινα πολλά όλα μαζί. Ως άνδρας θα πρέπει να παραδεχτώ τα λάθη μου και ελπίζω να δουλέψω κάποια στιγμή μαζί σας στο μέλλον».

Tags:
Κύμη